Bel ons direct 020 - 643 99 35

Audabox 746100

Een familiebedrijf met een halve eeuw kennis.

De pionier.
In 1950 richt Reindert Willem Binnekade Expertise-Bureau R.W. Binnekade op. Reindert behoort, in de tijd dat een auto nog een luxe is, tot de pioniers in het schade-expertisevak. Iedere schade moet met eigen ogen beoordeeld worden en met de hand worden opgeschreven. Zeventien jaar lang bouwt Reindert zorgvuldig aan zijn bedrijf en netwerk, met een enorm archief en een unieke kennis als gevolg.

De zoon.
Geïnspireerd door al die kennis en ervaring treedt zoon Frank in 1967 op 18-jarige leeftijd in de voetsporen van zijn vader. De VOF Binnekade & Zn. wordt opgericht, en in de
11 jaar die volgen leert hij de fijne kneepjes van het vak. Na het overlijden van zijn vader in 1978 is Frank vastbesloten: de kennis mag niet verloren gaan. Hij zet door, en het bedrijf groeit in 21 jaar tijd uit tot een gerenommeerd expertisebureau met landelijke bekendheid.

De kleinzoon.
In 1999, bijna 50 jaar na de oprichting door opa Binnekade, maakt de derde generatie zijn opwachting. Op 23-jarige leeftijd begint Remco zijn carrière in het bedrijf van zijn vader. Vanaf dat moment wordt de focus op verzekeringsmaatschappijen geleidelijk verlegd naar de markt van de toekomst: de autolease-markt. Vader en zoon ontwikkelen samen een unieke dienst, specifiek voor deze markt: schade-afdeling integratie. Binnekade Schademanagement is een feit. Het nieuwe concept blijkt een schot in de roos. Inmiddels heeft het familiebedrijf meerdere grote en middelgrote lease-maatschappijen in haar portfolio. En daar zijn ze trots op. Reindert Willem, Frank en Remco Binnekade. Drie generaties met dezelfde ambitie: het meest serviceverlenende en flexibele expertisebureau van Nederland zijn.

Comments are closed.